Всеки Ден
Кои Дни
14-&
Възраст за Гмуркане
Половин Цена
Гости
Водолаз, Не водолаз
Тип Билети

Гмуркане в Мармарис, Ичмелер и Турунч– Скуба дайвинг

Подводно гмуркане в Мармарис за начинаещи. 2/3 на нашата планета е покрита с вода. Гмуркането или както е известно – Scuba diving e изживяване, което възбужда човешкото любопитство към морското дъно и неговите чудеса.Това наистина ще ви накара да си зададете въпроса-Какво знаем за света, в който живеем и какво се крие зад неизвестните за нас чудеса.

Хората си мислят, че за да се гмуркат с нас те трябва да бъдат тренирани вече и да са минали обучение. Мислят си, че гмуркането е нещо, което те никога няма да успеят да направят. По този начин те продължават да живеят в пълна заблуда. Никой не е роден водолаз. Ето защо ние сме тук, за да ви помогнем да осъществите първото си Гмуркане в Мармарис.Нашата организация е училище за гмуркане за начинаещи. Около70% от нашите клиенти на корабчето са тези, които искат да опитат. А останалите са професионалисти. Програмите за начинаещи и за професионалисти са различни, разбира се.


Забележка: Хората, които не могат да плуват си мислят, че не могат и да се гмуркат. Това е огромна грешка, защото плуването е изкуството да оцелееш на повърхността на водата, докато гмуркането е под водата посредством специални дихателна екипировка, което го прави доста по-лесно.


Не гмуркачите са добре дошли на кораба

Важно да се отбележи, че тези, които не желаят да се гмурка са добре дошли също. Ако семействата желаят да бъдат заедно, но не всички искат да се гмуркат, спокойно могат да се присъединят в корабчето и да се наслаждават на слънцето, да скачат от лодкатаили просто да поплуват около нас, докато ние се гмуркаме с останалите.

Гмурканията ще се осъществят на две различни точки в залива на Мармарис. И двете гмуркания ще достигнат дълбочина до 6 (шест) метра. След няколко урока за това как да се държите под водата си и за сигналите на комуникация ще се научите и как да носите водолазния костюм и дихтелната екипировка. Когато сте готови, ще слезете на платформата на дъното на лодката и бавно ще се спуснете във водата с голяма крачка напред. И двете спускания ще бъдат ръка за ръка с инструктор.

Дори най-големите професионалисти водолази никога не се гмуркат сами. Това е най-важното правило.

Забележка: HappyDivingCenter е единственото училище за Гмуркане в Мармарис  с петима   лицензирани водолазни инструктори в Мармарис.Какво е включено в цената? – Транспорт ,връщане обратно, Обяд,  Оборудване за гмуркане с шнорхели, Рибарска корда, Туристически гид , Застраховка


Какво не се включва в цената? – Напитки , Сладолед , Закуски , Снимки и видео.


На разположение:

Всеки ден


Продължителност:

7 часа


Деца:

0-6 год. – БЕЗПЛАТНО

7-12 год. – половин цена

12 – Нагоре – Пълна цена

Препоръчително: Бански костюм, слънцезащитен крем, кърпа, слънчеви очила, шнорхел оборудване, пари, камера

ПРОГРАМА:


Взимане от хотела: 09: 15

Потегляне с корабчето: 10: 00

Спирка за гмуркане на остров Парадайз ( всяко гмуркане трае 30 мин): 11: 30

Обяд: 13:00

Спирка за плуване във Фосфорната пещера: 14: 00

2-ра спирка за гмуркане в залива Кумблубук (всяко гмуркане трае 30 мин): 15: 30

Потегляне обратно към пристанището в Мармарис: 17: 00

Пристигане на пристанището в Мармарис: 17: 30


Забележка: Часовете за взимане от хотелите за Ичмелер и Турунч са различни. Моля обърнете внимание на информацията и часовете написани на вашия резервационен ваучер, изпратен на електронната ви поща.

гмуркане в мармарис
гмуркане в мармарис
гмуркане в мармарис
гмуркане в мармарис
гмуркане в мармарис
гмуркане в мармарис
гмуркане в мармарис
гмуркане в мармарис
гмуркане в мармарис

Отзиви от Екскурзии

Все още няма отзиви

Оставете Отзив

Оценка