Половин Цена
Деца 7-12
Безплатно
Деца 0-6
Всеки Ден
Кои Дни
8 Часа
Продлължителност

Екскурзия с Корабче до Егейските Острови на залива Хисароню – All inclusive от Мармарис,Ичмелер и Турунч

Екскурзия с Корабче до Егейските Острови отнема само половин час шофиране, за да стигнете до самия залиф на Хисарону.Ако проверите на картата, ясно ще видите, че заливът Хисароню е толкова навътре в сушата, че дори изглежда като самостоятелно море вътре в сушата.  Точно сега заливът и природната среда на живот е защитена зона и несе допуска риболов.

Изборът на тази дестинация изглежда по-подходяща за тези, които предпочитат да прекарат спокоен и мързелив ден далеч от шумната и натоварена атмосфера в Мармарис.

Няма съмнение, Корабче до Егейските Острови ще бъде най-страхотният ден в Мармарис за тези, които обичат синята и чиста вода, съчетана със зелените и романтични острови, разпръснати из целия залив. Това, вероятно е и главната причина, поради която толкова много наши гости избират именно този красив Средиземноморки, крайбрежен град.

Плувайте, гмуркайте се с шнорхел в свободното си време,а екипажът с  удоволствие ще приготви закуски и храни на борда за вас. Избягайте от изморителната шумотевица на града и елате да се насладите на красотата и тишината на Средиземно море на този приятен круиз.

Ако искате да получите бронзов тен, възможно най-скоро, преди да се върна у дома, определено екскурзия с корабче до Егейските Острови е вашата екскурзия.Корбчето е на два етажа, с шезлонги най-отгоре. Имате цял ден на разположение да се полюбувате на слънцето и приятния бриз, който помага на вашия тен да станехубав и плътен. Неограничени местни напитки през целия ден и барбекю на корабчето вероятно са едни от нещата, за които сте си мечтали.

Екскурзия на егейските острови и исторически забележителности

Много често, капитанът на корабчето има практиката да пуска котва на някои от най-красивите места в района. Потопете се в лазурните дълбините,поплувайте или просто си вземете шнорхел и преоткрийте цветните морски същества, които гъмжат по дъното на Средиземноморието. Може да поскачате от платформата на палубата на корабчето, а през това време екипажът ще се погрижи за настроението на гостите, като организира много интересни забавления за вас и останалите.

Не обичате толкова много водата? Моля, не мислете в такъв случай, че ескурзия с корабче до Егейските Острови не е за вас. Все още можете да помързелувате на палубата и да се насладите на гледките, като ги запечатате на своята камера. На първото ниво на палубата на кораба има столове, маси, тоалетни, минибар и всичко останало може, от което се нуждаете. Приятната сянка и прекрасният бриз съпътстват непокътнатата тишина на залива. И накрая, когато лодката ви бавно отплава на обратно към пристанището, ще се насладите на чистите цветове на небето и водата…спомени, които ще останат завинаги.


ПРОГРАМА:


Тръгване от хотела: 09:15

Отпътуване от село Орханийе: 11:00

Мола за плуване на залив Хисароню(Kizkumu): 11:30

Спирка за плуане на остров Дисличе и обяд: 13:00

Мола за плуване на остров Камелия  и посещение на древна византийска църква: 14:30

Спирка за плуване в залива Инбуку: 15:30

Спирка за плуване на Заешкия остров: 16:30

Потегляне обратно към пристанището на Орханийе: 17:00

Обратно в Мармарис: 18:30


Забележка: Часовете за взимане от хотелите за Ичмелер и Турунч са различни. Моля обърнете внимание на информацията и часовете написани на вашия резервационен ваучер, изпратен на електронната ви поща.


Какво е включено в цената?

Местен алкохол и безалкохолни напитки

Транспорт от хотела

Връщане обратно

Обяд

Рибарско оборудване

Шнорхели

Туристически гид

Застраховка


Какво не е включено в цената?

Напитки

Сладолед

Закуски

Снимки и видео


НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ:

-Всеки ден


ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ:

-8 часа


ДЕЦА:

0-6 год. – Безплатно

7-12 год. – Половин цена

12- нагоре – Пълна цена

PROGRAM:

  • Pick up :09:15
  • Departure from Orhaniye village:11:00
  • Stop at Jesus Beach(Kız kumu) :11:30
  • Swimming stop at Dislice island and Lunch:13:00
  • Break at Kamelia island and visit of the ancient Byzantine church:14:30
  • Snorkelling stop at Inbuku bay:15:30
  • Swimm stop at Rabbit island:16:30
  • Return to Orhaniye horbour:17.00
  • Back to Marmaris:18:30

Note:Pick up times for Icmeler and Turunc are different. Please consider the pick up times written on your  booking vocher send to your e-mail.

Егейските Острови
Егейските Острови
Егейските Острови
Егейските Острови
Егейските Острови
Егейските Острови
Егейските Острови
Егейските Острови
Егейските Острови

Отзиви от Екскурзии

Все още няма отзиви

Оставете Отзив

Оценка