Не Позволено
Деца 0-15
Пълна цена
Деца 16-&
Понеделник, Събота, Четвъртък
Кои Дни
12 Часа
Продлължителност

Екскурзия Рафтинг от Мармарис, Ичмелер и Турунч

Рафтинг във водите на река Даламан, което е н 2 (два) часа път с кола от Мармарис. Рафтинг спускане е с дължина 14км и продължава около 3 (три) часа.

Денят започва в 07:30 часа, като бъдете взети от вашия хотел. Половин час след тръгването спираме за закуска, която е включена в цената. Обяд ще ви бъде сервиран в края на деня, който също е включен в цената.

Първо ще бъдете обучени какво и как да правите в лодката и след това как да реагирате в случай, че се озовете във водата. На всяка една лодка има по един професионален водач, истинските господари в района.

Между бързеите, спускайки се по необезпокояваните води, времето минава неусетно по време на Рафтинг , слушйки песните на птичките в тихата и приятна атмосфера. В края на трите часа спускане, ще преминете под древен мост, който дава своете името на село Акопру. Точно в този момент имате възможността да се хвърлите във водите и и да се носите по реката.

Забавни бързеи течащи около камъните, пръски вода и вълнички, най-добрата екипировка, най-добрите водачи, най-добрата храна … Не се изисква опит, ако сте над 14 и нагоре, без никакви здравословни проблеми, можете да се насладите на река Даламан с нас.

Няма от какво да се страхувате. Адреналин в изобилие е гарантиран по време на Рафтинг в Марарис


ЗАБЕЛЕЖКА: Вашата безопасност е преди всичко наше задължение. Ето защо вие трябва да спазвате нашите правила и съвети без изключение. Възрастовото ограничение е 15 години, като децата между 15-18 години трябва да имат писмено позволение от родителите си. Хора със сърдечни проблеми, с астма, наскоро оперирани и с двигателни увреждане нямат право да практикуват рафтинг.


ПРОГРАМА:


Взимане от хотела: 07:30

Приблизително 60 минути до закуската: 08:30

Трансфер в малки микробуси, които прекарват офроуд групата през боровата гора до началната точка на рафтинга: 09:30-10:30

Кратък технически брифинг и 14-километровият рафтинг започва: 11:30

След прекараните 3 часа във водата се отправяме обратно към базата:15:00

Страхотен обяд ви очаква след края на рафтинга: 15:30

Отпътуване обратно за Мармарис: 16:30

Обратно в Мармарис: 19:00


Забележка: Часовете за взимане от хотелите за Ичмелер и Турунч са различни. Моля обърнете внимание на информацията и часовете написани на вашия резервационен ваучер, изпратен на електронната ви поща.


Какво е включено в цената? –Транспорт от хотела, Връщане обратно, Закуска, Обяд, 3-часов рафтинг, Туристически гид, Застраховка


Какво не е включено в цената? – Напитки, Сладолед , Снакс , Снимки и видео


НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ:

-Всеки ден


ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ:

-12 часа


ДЕЦА:

0-3 год. – Не е позволено

4-14 год. – Не е позволено

15 – и нагоре – Пълна цена

 

PROGRAM:

  • Pick up :07:30
  • Approximate 60 min to the breakfast point.:08:30
  • Transfer to small minibuses taking the group through the pine forest off road journey to the starting point.:09:30-10:30
  • Technical brief and 14 km Rafting track starts:11:30
  • After phisical 3 hours spent in the water we head back to the base.:15:00
  • A lovely meal is waiting for you:15:30
  • Departure back to Marmaris:16:30
  • Returnal back to Marmaris:19:00
  •  
  • Note:Pick up times for Icmeler and Turunc are different. Please consider the pick up times written on your  booking vocher send to your e-mail.
Рафтинг в мармарис
Рафтинг в мармарис
Рафтинг в мармарис
Рафтинг в мармарис
Рафтинг в мармарис
Рафтинг в мармарис
Рафтинг в мармарис
Рафтинг в мармарис
Рафтинг в мармарис
Рафтинг в мармарис

Отзиви от Екскурзии

Все още няма отзиви

Оставете Отзив

Оценка