Безплатно
Деца 0-6
Всеки Ден
Кои Дни
3 Часа
Продлължителност
Двойно каране, Единично Каране
Тип Билети

 Атв Сафари в Мармарис, Ичмелер и Турунч. Екскурзия на атв е много весела.

Атв Сафари се намира на  14 км разстояние от Мармарис, което отнема около 20 минути, за да стигнете до там. Красива природа, малки рекички, пресичащи пистата и специално подготвени за целта паркове с места за скачане и водни зали, където едва ли запазите вашите дрехи от кал и подгизване.

Първата половина от АТВ Сафари то е малко бавно, за да накарат по-неопитните шофьори да свикнат. Но когато наберете смелост и увереност,със сигурност ще грабнете всяка една възможност да се отървете от напътствията на инструктора. Моля не мислете, че АТВ Сафари то е нещо, което не може да се направи от начинаещи, тъй като моторите са автоматични. Обикновено времето за шофиране е средно около час и половина. Всичко, което трябва да направите е да натиснете бутона с десния палец и да потеглите. Не е нужно да притежавате дори шофьорска книжка, защото пистата е на частен терен без трафик, пригоден специално за тази дейност.

Възрастова граница за АТВ Сафари то е от 14 до 99 години за шофьора. Може да се возите двама души на едно АТВА, което ние наричаме двойно каране. Например единият човек управлява АТВ-то (в повечето случаи това е този, който е отпред, но понякога, когато става въпрос за малки деца, това може да се промени), а вторият човек просто се вози. Ако и двамата са шофьори, то те могат да се сменят по време на обиколката. Възрастова граница за тези , които само се возят не е определена, като дори най-малките деца могат да се качат, ако са достатъчно смели, за да участват. С разрешението и съгласието на родителите, разбира се.

Ние горещо ви съветваме да носите с вас някои стари дрехи , защото в повечето случаи , хората участващи в сафарито, просто ги изхвърлят в края на деня.


ПРОГРАМА:


Има 4 сесии

1-  Тръгване: 10:00 Начало: 11:00 Край: 12: 30 Връщане: 13: 30

2- Тръгване: 12:00 Начало: 13:00 Край: 14: 30 Връщане: 15: 30

3- Тръгване: 14:00 Начало: 15:00 Край: 16: 30 Връщане: 17: 30

4- Тръгване: 16:00 Начало: 17:00 Край: 18: 30 Връщане: 19: 30


ЗАБЕЛЕЖКА:

Вашата безопасност е преди всичко наше задължение. Поради тази причина ние стриктно спазваме ограниченията за скорост.Нямате право да напускате конвоя и се държитеизвън контрол. За по-напредналите шофьори имаме различна програма.


Забележка: Часовете за взимане от хотелите за Ичмелер и Турунч са различни. Моля обърнете внимание на информацията и часовете написани на вашия резервационен ваучер, изпратен на електронната ви поща.


Какво е включено в цената? – Транспорт от хотела, Връщане обратно, Туристически гид, Застраховка


Какво не е включено в цената? – Напитки , Сладолед , Закуски , Снимки и видео.


На разположение:

Всеки ден


Продължителност:

3 часа


Деца:

0-4 БЕЗПЛАТНО

7-13 30% намаление от цената

14 – и нагоре пълна цена

PROGRAM:Pick up :                         Departure:                Returnal:10:00                                      10:30                           13:3012:00         –-                       12:30                –-     15:3014:00         –-                       14:30                –-     17:3016:00         –-                       16:30                –-     17:30

Атв Сафари
Атв Сафари
Атв Сафари
Атв Сафари
Атв Сафари
Атв Сафари
Атв Сафари
Атв Сафари
Атв Сафари

Отзиви от Екскурзии

Все още няма отзиви

Оставете Отзив

Оценка